UTLYSNING: MOBILISERINGS-KOORDINATOR TIL GLOBALISERINGS-KONFERANSEN 2014

Er du flink med presse- og mobiliseringsarbeid, og glad i å jobbe med igangsetting og oppfølging av prosjekter? Har du lyst til å jobbe med Norges største politiske verksted? Norges Sosiale Forum (NSF) søker nå etter en dyktig mobiliseringskoordinator til Globaliseringskonferansen 2014. SØKNADSFRISTEN ER 18. MAI!

Konferansen arrangeres annethvert år, og trekker aktivister og engasjerte mennesker fra hele landet. Med mellom 1500 og 2000 deltakere har arrangementet tidligere vært blant de største politiske konferansene i landet.

I år ønsker vi at Globaliseringskonferansen skal nå bredere ut i befolkningen enn tidligere, i tillegg til å ha en satsing på ungdom under 25 år. I forbindelse med dette ønsker vi å ansette en mobiliseringskoordinator som vil ha hovedansvar på følgende områder:

  • Jobbe fram mobiliseringskampanjer og bidra i pressearbeid i samarbeid med infogruppa.
  • Bidra til å utvikle skriftlige framstillinger av konferansen og Norges Sosiale Forum.
  • Oppdatering av sosiale medier og konferansens hjemmesider
  • Koordinere ungdomssatsninga i samarbeid med ungdomsgruppa, tilslutta ungdomsorganisasjoner og styret i NSF
  • Promotere Globaliseringskonferansen på så mange skoler, folkehøgskoler, universiteter og høyskoler som mulig
  • Være med på å bruke sommerleire som mobiliseringskanal for Globaliseringskonferansen

Stillinga er et engasjement i et halvt år på 30 %, med mulighet for utvidelse, med tiltredelse helst snarest. Det vil være noe fleksibel arbeidstid, med størst arbeidsmengde i perioden rett før og under selve konferansen. Stillingen er lønnet i ltr. 34 etter statens lønnsregulativ.

Erfaring fra ungdomsorganisasjoner, arrangering av konferanser, samt tidligere presse- og mobiliseringsarbeid vil være en fordel og vil bli vektlagt i vurderingen av søknadene. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

For mer informasjon les mer på Norges Sosiale Forums nettsider

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s