Norges Sosiale Forum

Globaliseringsonferansen 2014
30. oktober til 2. november er det igjen klart for Globaliseringskonferanse på Folkets Hus i Oslo! Temaet for årets konferanse er frihet. Gjennom tre spor – Norge i verden, Europa brenner og Norge i forandring – skal et bredt spekter av organisasjoner og partier fylle begrepet med innhold fra dagsaktuelle problemstillinger. Les mer her!

Norges Sosiale Forum
Norges Sosiale Forum er en del av en mangslungen internasjonal bevegelse som arbeider for en rettferdig verden og mot den nyliberale økonomien og politikken som dominerer i dag. Norges Sosiale Forum er en norsk avlegger av, og den norske komiteen for, World Social Forum.

Bak konferansen står en lang rekke organisasjoner som har tilsluttet seg plattformen for Norges Sosiale Forum. Konferansens årsmøte velger et styre som er ansvarlig for gjennomføringen av Globaliseringskonferansen. Norges Sosiale Forum baserer deg på charteret til World Social Forum. Du kan lese charteret her.

Hvem er medlemmer i NSF?
NSF har over 50 medlemsorganisasjoner. Alle organisasjoner og organisasjonsnettverk som godkjenner Norges Sosiale Forum sin plattform kan være medlem. Følg link i høyre kolonne for å komme til liste over medlemsorganisasjoner. Her kan du lese mer om hvordan bli medlem.

nsf.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s