Boikott Israel

I dag deltok jeg på Nasjonal markering mot Israels krigføring i Palestina. Det var sterkt, men også fint. Nå trenger vi at flere reagerer. Dersom vi alle sier klart fra så kan vi kanskje legge nok press på regjeringen til at de ikke har noe annet valg enn boikott av Israel, trekke Oljefondet ut av Israel, stoppe all våpenhandel med Israel, og kutte diplomatiske forbindelser med Israel. Norge kan ikke videreføre diplomatiske relasjoner til en stat som ikke viser respekt for  internasjonale avtaler, FN-konvensjoner eller menneskeverd. Israel kan ikke snakkes til fred! Her er hva du kan gjøre for å bidra. Økonomisk boikott har bidratt til å stoppe diskriminerende regimer før, la oss gjøre det igjen.

IMG_1963

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s