SOLIDARITETSMARKERING: SAMMEN FOR VERDIGHET

Solfrid Moland med band
I forbindelse med antirasismesporet på Globaliseringskonferansen inviterte Norges Sosiale Forum til en Solidaritetsmarkering på Youngstorget 3. november 2012

Solfrid Molland spilte konsert sammen med Ionut Guluna som synger på Romani. Deretter hadde vi en kort appell som ble lest på Norsk, Romania, Arabisk, Engelsk og det Etiopiske språket amharisk, slik at de vi inviterte til å delta ble snakket til på sitt språk. Det palestinske bandet Darg Team holdt konsert. Utgangspunktet vårt var at vi ønsket at dette skal være en markering sammen med, og ikke om, folk.

Vi ønsker å sette fokus på antirasisme, menneskeverd og solidaritet. Det vil gjelde både verdighet og rettigheter for alle som oppholder seg i Norge, men også at Norge ikke skal deportere mennesker til brudd på menneskerettighetene. Vi krever en verdig behandling og grunnleggende rettigheter for alle:

– Solidaritet med Europas fattige og utstøtte
– Stopp deportasjoner til krig og forfølgelse
– Barns beste alltid først.

Vi hadde med oss Frelsesarmeen, Antirasistisk senter, LO i Oslo, Ungdom mot rasisme, Bymisjonen, Palestinerleiren og Solidaritetsungdommen med flere.

Det ble servert gratis mat!

Solidaritetsmarkering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s