Ine Hoem vil hypnotisere deg

Pressebilde_IneHoem

Ine Hoem, tidligere kjent fra Pelbo som ble Spellemannominert i 2010 for sitt debutalbum,står fram som en av de unike unge stemmene i norsk musikk. Nå går hun for første gang solo med hjelp fra sine beste venner og kolleger. Med fengende, melodiøse popmelodier i blandet et hint av elektronikk og støy, peiler Hoem ut sin nye musikalske retning. Den unge artisten bry på brilliant vokal, forførende gitar og mollstemte synther med en fyldig trommeseksjon underbygger tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Låta “Get it off”, som er artistens første singel som solo-artist, er innspilt og produsert hos Marcus Forsgren i Engfeldt/Forsgren studio og mikset av Juhani Silvola.

NRK P3 som skrev følgende om låta:
– “Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen. Kort oppsummert er “Get It Off” en oppløftende poplåt fylt med godlynt energi.”

Etter konserten på Trondheim Calling i januar skrev det annerkjente engelske musikkmagasinet The405 følgende:
– “Ine Hoem er fremfor alt en naturlig frontfigur. Med sin hypnotiserende karisma og overbevisning, fremkaller hun den samme tilstedeværelse på scenen som med-skandinaveren Lykke Li.”

Ine Hoems andre singel kommer ut i  mai 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s