Sagenecabareten 2011

Jaggu lever vi flott 

Kari og Kjetil

I år blir det cabaret på Sagene festivitetshus, eller «Afrika», som Oskar Braaten kalte det, Holtsgate 3. Det ligger øst for Sagene skole/Sagene bad. Jaggu lever vi flott er en cabaret som framstiller østkantens stolte kultur og arbeiderhistorie på en verdig og underholdende måte.

Kom og hør sanger som ”Sagenefebern”, ”Fiin gammel”, ”Gartnerløkka”, ”En herre med bart”, ”Tanta til Beate”, ”Serruserru” og ”Ei hel ei, ei halv ei”. Bak sangene står kjente tekstforfattere og komponister som Lillebjørn Nilsen, Finn Bø, Kristian Hauger, Arne Svendsen, Rudolf Nilsen, Jolly Kramer-Johansen og Egil Monn-Iversen.

Forestillingen spilles fra onsdag 16. november, til lørdag 19. Hver dag klokka 19.30, på lørdagen også kl. 16.

Vel møtt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s