Program Ladyfest 2012

Ladyfest 2012 er fra 6. til 11. mars. På årets program har vi alt fra konserter, til workshops, til debatter og danseforestillinger. Ladyfest Oslo er en ukes feministisk festival i forbindelse med den internasjonale kvinnedagen, alle er velkomne til å delta på festivalen og enkeltpersoner samt organisasjoner som har lyst til å delta med sitt arrangement er velkomne til å legge fram sine ideer, ta kontakt.

Vi ønsker å vise fram ulike uttrykk for kvinnekamp, skape møteplasser og vise fram dyktige artister i kunst og kulturlivet.

8. marsfest på Mono Dette er et åpent arrangement med politikk og kultur i en herlig blanding. Hanne Kolstø kommer og spiller for oss og det blir tatt opp aktuelle feministiske saker, distribuert det fantastiske feministiske magasinet Fett og du vil få se dyktige artister. Vi sier som Emma Goldman If I can’t dance, it’s not my revolution! 

Se hele programmet her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s