Stopp Voldtekt

Stopp Voldtekt! Last opp ditt bilde her og bli med i kampanjen. Nok er nok – handling NÅ! (kampanjen er politisk uavhengig og er ikke bundet til noen organisasjon)

20120320-134500.jpg

Stopp Voldtekt er et tverrfaglig og tverrpolitisk initiativ mot voldtekt. Vi har samlet oss, og du kan bli med! Vi er lei av fagre ord og brutte løfter – krev handling mot voldtekt nå! (kampanjen er politisk uavhengig og er ikke bundet til noen organisasjon)

Jeg anbefalte den gråtende venninnen min å ikke anmelde, fordi jeg kjenner statistikken og rettsprossen for godt.

Jeg er redd og jeg har begrenset bevegelsesfrihet –  og svaret jeg får av myndigheten er  jeg skal passe skjørtelengden, ikke bli full og ta taxi.

Jeg vil jobbe mot voldtekt fordi han ikke sluttet før  jeg sa jeg kom til å politianmelde han.

Det er ikke ok! Norske myndigheten må ta voldtekt og seksuelle krenkelser på alvor. Voldtekt er et alvorlig og stort samfunnsproblem, men ansvaret blir plassert hos offeret.  Jeg vil ha tiltak og kampanjer som koster. Jeg vil ha et offentlige ordskiftet som snakker om voldtekt som noe mer en overfallsvoldtekter. Jeg vil ha rettssaker der offerets ”seksuallmoral” ikke er et tema. Jeg vil at halve befolkningens redsel og manglende rettsikkerhet skal blir tatt på alvor som et stort samfunnsproblem.

– Pil

Hjemmeside: http://stoppvoldtekt.tumblr.com/
Twitter: https://twitter.com/#!/stopp_voldtekt
Facebookside: 
http://www.facebook.com/StoppVoldtekt


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s