Mobiliseringskoordinator søkes

Norges Sosiale Forum søker mobiliseringskoordinator for Globaliseringskonferansen 2012.

Norges Sosiale Forum arrangerer annethvert år Globaliseringskonferansen som trekker aktivister og engasjerte mennesker fra hele landet. De tidligere globaliseringskonferansene har vært blant de største politiske konferansene i landet, og i 2008 var vi nesten 2000 deltakere. Årets Globaliseringskonferanse avholdes 1.-4. november på Folkets Hus.

I år ønsker vi at Globaliseringskonferansen skal ha en særskilt satsning på ungdom under 25 år, i tillegg til å nå enda bredere ut i befolkningen enn tidligere.

I forbindelse med dette ønsker vi å ansette en mobiliseringskoordinator som vil ha hovedansvar for følgende to hovedområder:

Mobiliseringsarbeid

  • Mobilisere bredt til Globaliseringskonferansen 2012
  • Bidra til å utvikle skriftlige framstillinger av konferansen og Norges Sosiale Forum.
  • Oppdatere og bidra aktivt på sosiale medier og konferansens hjemmesider
  • Jobbe fram mobiliseringskampanjer og bidra i pressearbeid i samarbeid med infogruppa.

Ungdomssatsningen

  • Promotere Globaliseringskonferansen på så mange skoler, folkehøgskoler, universiteter og høyskoler som mulig, blant annet ved distribusjon av materiell.
  • Mobiliseringsarbeid i samarbeid med ungdomsorganisasjonene, blant annet å bruke sommerleire som mobiliseringskanal for Globaliseringskonferansen.
  • Ha løpende kontakt med tilslutta ungdomsorganisasjoner
  • Koordinere ungdomssatsninga i samarbeid med ungdomsgruppa i NSF.

Styret vil følge opp og bidra i ungdomssatsninga og det er opprettet en egen infogruppe som vil bistå mobiliseringskoordinatoren i arbeidet framover. Koordinatoren kan også regne med noe assistanse fra ungdomsorganisasjoner som deltar i arrangeringen av konferansen.

Stillinga er et engasjement i et halvt år på 40 %, med mulighet for utvidelse, med tiltredelse i mai. Det vil være noe fleksibel arbeidstid, med størst arbeidsmengde i perioden rett før og under selve konferansen. Stillinga er lønna i ltr. 34 etter statens lønnsregulativ.

Erfaring fra ungdomsorganisasjoner, arrangering av konferanser og presse- og mobiliseringsarbeid er en fordel og vil bli vektlagt i vurderingen av søknadene.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

For mer informasjon ta kontakt med:
Nina Skranefjell nina.skranefjell@gmail.com Telefon: 95885967
Tale Marte Dæhlen talemd@gmail.com Telefon: 900 93 348

Frist for skriftlig søknad med CV er 07. mai 2012, og sendes til globalisering@globalisering.no

MER INFO OM NSF
Norges Sosiale Forum er en del av en mangslungen internasjonal bevegelse som arbeider for en rettferdig verden og mot den nyliberale økonomien og politikken som dominerer i verden i dag. Vi samler solidaritetsorganisasjoner, miljøbevegelse, fagbevegelse, politiske organisasjoner og minoritetsorganisasjoner til en felles konferanse der vi skal diskutere løsninger for verdens utfordringer.

Les mer  her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s