NORGE PÅ VERDENS SOSIALE FORUM

26. TIL 30. MARS TUNIS

Verdens Sosiale Forum er en unik mulighet til knytte våre nasjonale kamper opp mot internasjonale nettverk og initiativ. Det er også en mulighet til å få oppdatert info på hva som skjer på ulike arenaer rundt omkring i verden. Vi i Norge har også et ansvar for å bidra med våre erfaringer.

Bilde

Verdens Sosiale Forum finner sted 26 til 30 mars 2013 i Tunisia. Det er utrolig spennende at Verdens Sosiale Forum 2013 avholdes i det landet hvor den arabiske våren startet. Vi inviterer til et lite koordineringsmøte 12 desember klokken 16.00 hos Fagforbundet.

Fra invitasjonen til WSF:

The Maghrebian Social Forum’s Steering Committee and the WSF 2013 Tunisian Secretariat are inviting movements, unions, organizations and groups of activists of civil society from Tunisia, Maghreb, Machrek, Africa, from the Mediterranean region and from around the world to make a success of this important step: the organization of and the participation in the 12th World Social Forum.

As in previous social forums, the WSF 2013 will enable encounters between all the women and the men who fight, in their communities and their basic activities, against the neoliberal management of economy, the financial markets’ diktats, social fragmentation, and who struggle to build democracy, equality for all, solidarity, justice and peace, to protect the environment and commons.

Arrangørene sier på hjemmesiden at man kan melde inn møter til 1. desember. Da vi har vært opptatt med å avvikle vår egen Globaliseringskonferanse har vi fått utsatt frist til 15. desember.

Vi i Norges Sosiale Forum håper derfor så mange som mulig har interesse av og mulighet til å melde inn møter og verksteder. Som ved Globaliseringskonferansen er det lagt opp til at man kan finne andre organisasjoner å samarbeide med om møtene. Etter at man har meldt inn møter vil man ha til midten av januar med å finne medarrangører til møtene.

Vi inviterer derfor til et koordinerings og informasjonsmøte 12. desember klokken 16.00 hos Fagforbundet. Det vil bli servering av mat fra 16.00 til 16.15.

Norges sosiale forum jobber med å koordinere arbeidet rundt både WSF og Alter Summit og tenker å nedsette et internasjonalt utvalg som skal jobbe med å knytte bånd til internasjonale organisasjoner, delta i planlegging av arrangementene og koordinere det norske arbeidet. Er du interessert i å sitte i denne gruppa så ta kontakt med: internasjonalt@globalisering.no

Verdens Sosiale Forum sin hjemmeside 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s