Kvinner, jenter og gatekunst

Søndag 15 september 2013 kl 15 – 18 inviterer gruppen Fine art til seminar på Interkulturelt Museum. Tøyenbekken 5 på Grønland. Seminarrommet i 4 etg.
Temaet for seminaret er en mix av blandt annet inledninger og filmer som omfavner det regulerte uterom – kvinner – jenter og gatekunst, historiebasert veggmaleri – (grafitti) og hip hop.
Seminaret avsluttes i en felles graffiti – jam der vi går i flokk og følge til nærmeste lovlige vegg.
Gruppa Fine art ønsker velkommen og oppsumerer tidligere arbeider. Fine art Fine art er en løst sammensatt gruppe av billedkunstnere innen genren streetart, grafitti, murals, maleri, tegning, innstallasjoner, fotografi og video.Seminaret vil blandt annet presentere: Hedda Giertsen – Professor i Kriminologi som vil ta for seg straff og bøter som styringsmiddel. Pärra Andreasson Aka Ruskig Ångest: Foredrag om blandt annet kvinner og grafitti på ulikt vis relatert til egne erfaringer og prosjekter.
Tone Emblemsvåg – Jenter og streetart/offentlige veggmalerier med utgangspunkt i eget arbeid. Filmprogram. Debatt.
Grafitti – Jam. mm. Enkel servering. 

Release av ny fanzine!
Til slutt vil det bli enkel servering og debatt – muligheter for spørsmål – før vi går til Gamlebyen for Graffiti Jam. Ta gjerne med egen beskyttelsesmaske hvis barn er med.

OBS! Nachspiel: DJ Jame spiller på Taxi Take away fra kl 22.
Grunnprinsippene til Fine art kan oppsumeres som samarbeid om videreutvikling av teknikker, skape debatt om retten til det offentlige rom, gi rom for unge kunstnere og formidle og diskutere kunnskap om streetart og grafitti.
Bak Fine art står medlemmer av gruppen Super city Bros som i 2010 – 2011 hadde en rekke prosjekter, workshops, utstillinger, seminarer mm. i Warsawa, Sopot, Gdansk, Palma og i Oslo.

Arrangører – Fine art ved – Espen SørliAleksandra Misztur og Anita Hillestad
Se mer her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s