UTLYSNING: MEDIE – OG PRESSEANSVARLIGE FOR GLOBALISERINGS-KONFERANSEN 2014

Bilde: Utlysning: Medie - og presseansvarlige for Globaliseringskonferansen 2014

Globaliseringskonferansen søker tre journalister/engasjerte/aktivister og en fotograf som ønsker å bidra til å gjøre Globaliseringskonferansen 2014 til en synlig konferanse.

Om Globaliseringskonferansen:
Globaliseringskonferansen arrangeres annethvert år, og er med over 60 møter og eventer  organisert av 66 organisasjoner og med over 1500 deltakere over 4 dager Norges største politiske verksted. Årets konferanse blir den tiende konferansen, og finner sted på Folkets Hus i Oslo 30. oktober til 2. november.

Er dette noe for deg?
Vi søker personer med erfaring fra og interesse for journalistikk, kommunikasjons- eller pressearbeid. Du bør ha en god penn, eller fotoerfaring. Erfaring fra arbeid med politiske organisasjoner er en fordel.

Pressegruppas hovedoppgaver:
I samarbeidet med styret i Norges Sosiale Forum vil de presseansvarlige ha hovedansvar for mediedekning i forkant av og under konferansen. Det innebærer særlig ansvar for å:

  • Lage pressesaker og bidra til å gjøre konferansen kjent i media i forkant av konferansen. Her blir det relevant å jobbe strategisk inn mot ulike mediekanaler og skrive pressemeldinger.
  • Aktivt oppsøke ulike mediekanaler og skrive og koordinere presseutspill under konferansen.
  • Bidra med saker og bilder til sosiale media og nettsider

Hva vi tilbyr:
Arbeidet i pressegjengen er ulønnet. Vi kan tilby gratis inngang på konferansen, samarbeid med et stort nettverk av organisasjoner, en nyttig erfaring og attest på utført innsats.

Søk i dag!
Har du lyst til å bidra med dette? Send oss en sak på 1000 tegn som er relevant for Globaliseringskonferansen sitt tema, sammen med en kort søknad og en kort CV innen lørdag 17. mai 2014. Ønsker du å være konferansens fotoansvarlige så send bilder og CV innen samme frist.

E-post: mobilisering@globalisering.no
Telefon: Styreleder Nina Skranefjell 95885967 / Infogruppeansvarlig Eivind Hageberg 91321804

  • Les mer om Globaliseringskonferansen her, og om årets tema her.
  • Last ned utlysninga som pdf her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s