Åpent brev til Akerselva Næringsforening

Dere spør i en artikkel 10. juli i år Hva sier naboene om Palestinaleiren? Dette er mitt svar til dere.

Jeg bor og er oppvokst i nærheten av Akerselva. Og selvfølgelig skal Palestinaleiren skal få bli. De palestinske som bor i leiren kjemper en desperat kamp om et liv i trygghet og fred.

Akerselva har historisk sett vært et samlingsted for politisk kamp. Alt fra skildringene til Oskar Braaten, historien om Hønse-Lovisa til streikende arbeiderne på fabrikkene ved mølla. Det er derfor helt korrekt at denne leiren ligger akkurat langs ved Akerselva. Selvfølgelig er den velkommen til det.

Akerselva Næringsforening heller bør finne ut av måter dere kan hjelpe ungdommen i å oppnå sine mål. Og synes dere leiren er stygg, så kan dere vel kanskje bidra til å forbedre den noe?

Med vennlig hilsen
Nina Skranefjell

3 kommentarer om “Åpent brev til Akerselva Næringsforening

 1. NOEN DAGER SENERE 🙂
  Akerselva Næringsforening beklager uttalelse

  Posted at 23/08/2011 |
  Akerselva Næringsforening vil beklage uttalelser knyttet til Palestina-leiren ved Akerselva i Oslo. Uttalelsen ved bruk av begrepet ”forsøpling” er blitt tolket på en helt annen måte enn det som var intensjonen fra vår side. Det var aldri meningen at begrepet forsøpling skulle knyttes til mennesker.

  Denne kommunikasjonsfeilen tar undertegnede ansvaret for – og vi vil samtidig beklage uttalelsen ovenfor de som er blitt støtt av den. Akerselva Næringsforening har ikke noen politisk oppfatning i denne saken (eller andre saker), da foreningen er politisk nøytral. På samme tid har Akerselva Næringsforening bestemt seg for å trekke tilbake uttalelsen til Oslo Byråd – og i stedet utarbeide et nytt skriv til byrådet i Oslo.

  Anna T. Hammer
  Styreleder

 2. Det vil komme et nytt brev angående denne saken, som er formulert på en litt annen måte bare. Denne leiren har i kveld en fest som har utviklet seg til å bli et vold-scenario til de grader. bor uheldigvis like ved å har sett sykebilen ta frem båren 2 ganger i dag og en person er blitt vist bort fra området!

  Får du avslag i Norge, så okkuperer du ikke land å sier «haha, nå må de la meg bli».
  Har du fått avslag så prøv et annet sted..Får du avslaget i en Bank så prøver du en annen bank…

  • Vennligst skriv navnet ditt, så man kan ta deg alvorlig.
   Synd med slåsskamp idag, håper ingen ble alvorlig skadde. Lurer på hva som har skjedd.
   Hvis veien til en annen bank kunne vært smertefull og farlig, og sjansen for å bli sendt til ett sted du ikke kan oppholde deg blir større av å prøve – da vet jeg ikke om du hadde prøvd. Eksempelet ditt er elendig og viser null empati for folk i en annen situasjon enn deg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s