NSF SØKER NY KOORDINATOR

Bilde: NSF søker ny koordinatorLyst til å jobbe i en av Norges største nettverksorganisasjoner med å sette hensynet til mennesker, samfunn og miljø på dagsorden? Da er stillingen som koordinator i Norges Sosiale Forum noe for deg!

Norges Sosiale Forum søker en person som koordinator i en 30 prosent stilling.
Søknadsfrist: 20. juni. Tiltredelse etter avtale, senest 1. september.

Om Norges Sosiale Forum
Norges Sosiale Forum (NSF) er en av de største nettverksorganisasjonene i Norge med over 55 medlemsorganisasjoner. Vi jobber under slagordet “En annen verden er mulig!” og kjemper for en verden der hensyn til mennesker, samfunn og miljø settes foran hensynet til økonomisk fortjeneste. NSF er en norsk avlegger av og den norske komiteen for World Social Forum.  Våre medlemsorganisasjoner representerer et bredt spekter av alt fra solidaritets-, miljø-, kvinne- og fagbevegelse, til ungdomspartier og ungdomsorganisasjoner. Vi jobber for å bygge allianser mellom medlemsorganisasjonene og arrangerer blant annet Norges største politiske verksted, Globaliseringskonferansen, annet hvert år. Neste konferanse er 30. oktober – 2. november 2014 i Oslo.

Les mer her om Globaliseringskonferansen og Norges Sosiale Forum.

Om stillingen
Vi søker en person som skal fungere som koordinator i NSF og bistå styret i daglig drift av nettverket. Arbeidsoppgavene er administrativt arbeid som å skrive søknader, regnskap og budsjett, samt daglig økonomihåndtering. I tillegg kommer kontakt med medlemsorganisasjonene, administrere nettsider, jobbe opp mot sosiale medier og arrangering av møter. Koordinator jobber tett opp til styret og er NSFs eneste ansatte. Arbeidsplass er i Oslo og arbeidstiden er fleksibel.

Vi søker etter
Vi ser etter en person som har bred organisasjonserfaring og er god på informasjonsformidling. Gode IT-kunnskaper, administrativ erfaring og samarbeidsegenskaper er viktig. Flytende norsk muntlig og god skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning. Arbeidet er i stor grad selvstendig.

Vi tilbyr

  • Mulighet for å jobbe i en av Norges største nettverksorganisasjoner med å sette hensynet til mennesker, samfunn og miljø på dagsorden
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og muligheter til å delta i å forme arbeidsoppgavene
  • Kontaktnettverk og samarbeidserfaring med en bredde av organisasjoner
  • Mulighet for å organisere og utforme Norges største politiske verksted

Stillingsbrøken er 30 prosent og lønnes etter avtale. Vi håper på etter hvert å kunne utvide stillingsbrøken. Søknadsfristen er 20. juni. Tiltredelse etter avtale (senest 1. september).

Søknad, CV og eventuelle spørsmål rettes styret i NSF ved styreleder Nina Skranefjell, nina.skranefjell@gmail.com, mob: 958 85 967. Eventuelle spørsmål om stillingen kan også rettes til nåværende koordinator, Julia Dahr, påglobalisering@globalisering.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s